CT Academy

Dé internationale academie voor huid-, laser- en injectable behandelingen

Stap binnen in de wereld van beauty en ontdek de excellente internationale academie voor huid-, laser- en injectable behandelingen. Bij de CT Academy gaan we verder dan elke andere opleiding. Wij zijn een internationaal erkende academie die de standaard zet voor uitmuntendheid in huid en laserbehandelingen.

CT Academy

De internationale CT Academy staat hoog aangeschreven

Wil jij doorgroeien tot een échte huidexpert? Hier zijn enkele redenen waarom de CT Academy de ideale keuze is voor iedereen die droomt van een carrière in de boeiende wereld van huidverbetering:

Internationale Erkenning

Onze academie heeft internationale erkenning verworven door zijn toewijding aan topkwaliteit in huidbehandelingen. Onze afgestudeerden worden wereldwijd gewaardeerd en hebben de vaardigheden en kennis die nodig zijn om op het hoogste niveau te presteren.

Deskundige Faculteit

Onze internationale instructeurs zijn gepassioneerde artsen, ervaren huidspecialisten en andere professionals met uitgebreide ervaring in de industrie. Ze brengen niet alleen kennis over, maar delen ook waardevolle inzichten en praktische vaardigheden, waardoor deelnemers worden gevormd tot echte experts in huidverbetering.

Innovatief Curriculum

Wij geloven in vooruitgang en innovatie. Ons curriculum is zorgvuldig samengesteld om de nieuwste trends en technologieën in de huidverbeteringsindustrie te omvatten. Hierdoor zijn onze studenten altijd up-to-date en voorbereid op de evoluerende eisen van de markt.

Praktijkgerichte Training

Bij ons leer je niet alleen van boeken, maar krijg je ook hands-on ervaring. Onze studenten hebben toegang tot state-of-the-art faciliteiten en werken met echte cliënten, waardoor ze zelfverzekerd en bekwaam worden in het uitvoeren van diverse huidbehandelingen.

Netwerkmogelijkheden

Onze academie opent deuren naar een wereldwijd netwerk van professionals in de huid-, laser- en injectable-industrie. Via werkstages, gastcolleges en netwerkevenementen over de hele wereld creëren we kansen voor deelnemers om waardevolle contacten te leggen en hun carrière te lanceren.

Erkend opleider TCI

Cosmetique Totale is een door TCI erkend opleider. TCI is de door de ANBOS erkende landelijke exameninstelling waar onze teamleden hun acne-, ontharings- of camouflagespecialisatie kunnen behalen. Middels onze interne opleidingen van de CT Academy stomen wij onze teamleden klaar voor het examen in kwestie. De CT Academy beschikt tevens over door TCI erkende assessoren, die samen met een TCI assessor op een Cosmetique Totale locatie het examen afnemen. Op die manier houden wij zowel de opleiding als het examen dicht bij onszelf en kunnen wij de kwaliteit hiervan waarborgen.

Gun jezelf de best mogelijke opleiding!

Alle huidexperts van Cosmetique Totale worden opgeleid aan ons internationale opleidingsinstituut; de CT Academy. Wij zijn er trots op de leiders van morgen te vormen en streven ernaar om elke student te inspireren om uit te blinken in de kunst van huidbehandelingen. Maak vandaag de keuze voor een stralende toekomst en solliciteer bij Cosmetique Totale!

Bekijk onze vacatures
CT Academy Cosmetique Totale

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met:

Contactformulier

Stel hier gemakkelijk je vraag, of doe een open sollicitatie.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Je sollicitatie is verzonden!
Oeps! Er ging iets fout tijdens het versturen van je sollicitatie.
Bedankt voor je bericht. We zullen binnenkort contact met je opnemen.
Oeps! Er ging iets fout tijdens het versturen van je bericht.